De spanske giganter annoncerede tirsdag morgen, at de havde forlænget aftalerne med de to talenter Sergi Samper og Munir. Begge spillere er nu at finde i klubben frem til sommeren 2019.

Af Anders Lang Jensen

BARCELONA, SPAIN - SEPTEMBER 19:  Sergi Roberto, Munir El Hadadi and Sergi Samper in action during the FC Barcelona training session at Ciutat Esportiva on September 19, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images

De to spillere ser man i det spanske som to fremtidige bærende kræfter på Barcelona-mandskabet, og for at andre ikke bare skal snuppe dem billigt i en ung alder, putter man en heftig klausul på deres kontrakt.

Og det har Barca i dén grad gjort. Den 20-årige Munir var ellers på vej ud af klubben i den seneste tid efter jagten på mere spilletid, men nu bliver han altså i det spanske.

Munir har fået en ny frikøbsklausul, der lyder på €60m. Mens midtbanespilleren Sergi Samper har fået én, som lyder på €50m.

Begge spillere har været tæt på at skifte til engelske Premier League, men har nu givet håndtryk med en ny fremtid i Barca.