Manchester United er klar med en ny vild kontrakt til en af deres stjernespillere og grunden er simpel; de vil ikke risikere at miste ham til Real Madrid, som har meldt deres interesse. 

Af David Paris

Den tidligere Atletico Madrid-spiller, David De Gea, har været en transfermål for den spanske storklub Real Madrid i noget tid nu. For nu to år siden prøvede kongeklubben ihærdigt at tilknytte den spanske landsholdskeeper, men transferen gik i vasken i de sidste minutter af ‘Deadline Day’, angiveligt på grund af dårligt papir-arbejde.

Real Madrid, der råder og spillere som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, er interesseret i at skifte holdets nuværende førstemålmand, Keylor Navas, ud og erstatte ham med en bedre. Spørger man den engelske avis, Manchester Evening News, bliver dette dog umuligt. Manchester United har nemlig fremlagt en vild kontrakt for målmanden, i håbet om at holde ham på Old Trafford mange år endnu.

Ifølge kilder kan 26-årige David De Gea kommer til at tjene omkring 1,9 millioner kroner om ugen, hvilket gør ham til top tre i klubben over de spillere, der tjener mest.

Såfremt United ikke formår at overbevise deres spanske keeper om at et skifte til hjemlandet og Santiago Bernabeu ikke er en dårlig ide, går der rygter om, at overgangssummer kommer til at slå rekorder. Real Madrid vil nemlig byde langt over prisen på verdens dyreste målmand, som var Gianluigi Buffon i 2001 for 283 millioner kroner til Juventus.

The Red Devils, som klubben også bliver kaldet skulle eftersigende have en plan B klar og den er AC Milans Gianluigi Donnarumma, der dog er vurderet til omkring 885 millioner kroner.