Januar tranfervinduet er netop overstået, men det stopper ikke diverse klubber og medier i at forberede sig til næste sæson ved at sælge ud og købe nye spillere allerede nu. 

AF KRISTIAN PARIS

Mourinho er kendt for at lidt af en rod overfor sine egne spillere. Tidligere har han offentligt erklæret sig utilfreds med blandt andre Luke Shaw, og nu er portugiseren igen på banen.

Denne gang drejer det sig om forsvarsspilleren Chris Smalling, der siden nederlaget på 2-0 til Newcastle  i sidste weekend, er blevet voldsomt kritiseret for sin præstation i den kamp.

Mourinho taler åbent om, at man kræver 250 millioner for at ville sælge den 28-årige engelske landsholdsspiller. Indtil videre er det London klubben Arsenal, der er interesseret i forsvarsspilleren, eftersom de leder efter en afløser til Per Mertesacker.

The Daily Star skriver, at Manchester United meget vel kan sælge Smalling til sommer, og eftersom Arsenal længe har haft defensive problemer, kan han være en mulig forstærkning til Wengers tropper  – i hvert fald for at skabe lidt bredde i truppen.

 

C.(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

The Gunners har allerede været ude og prøve at hente en forsvarsspiller, men deres 100 millioner bud på den tidligere United-spiller Jonny Evans på transfervinduets sidste dag, blev desværre afvist af WBA.

En klausul i hans kontrakt fastslår, at han kan hentes for bare 30 millioner kroner, hvis de skulle rykke ned i slutningen af sæsonen – det kunne måske skabe gang i en handel.

Men eftersom City også er interesseret i Evans kan det være, at Arsenal er nødsaget til at se sig om efter en anden. Og der kunne Smalling være den ideelle spiller for the Gunners.

Dog kan det også være, at Smalling bliver der, eftersom rygterne nu går på, at PSG er interesseret i manager Mourinho, eftersom de ikke er tilfredse med deres egen manager, Unai Emery.