Mandskabet på Old Trafford er inde i en dårlig periode rent spillemæssigt, hvor resultaterne ikke flasker sig for norske Ole Gunnar Solskjær, som de ellers gjorde det i trænerens start i klubben. Men det ændrer ikke på, at klubben skal på transfermarkedet denne sommer.

Manchester United

Manchester United er igen i de seneste dage blevet sat i forbindelse med PSG-backen Thomas Meunier, og selvom belgieren ikke nævner nogle hold ved navn, bekræfter han, at der ganske rigtigt er interesse fra engelske klubber – og at han selv kunne fristes til at skifte til Premier League.

”Der er interesse fra engelske klubber, men der er interesse fra hele verden. Selv fra Kina og fra Mellemøsten. Jeg har aldrig lagt skjul på min interesse for at skifte til Premier League”, fortæller Meunier til L’Avenir.

Den 27-årige højreback har kontraktudløb med Paris Saint-Germain efter næste sæson, og forhandlingerne skulle angiveligt være gået i stå mellem de to parter. 

”Diskussionerne med klubledelsen står still.  Jeg kan godt forstå, at mine forhandlinger måske er blevet skubbet på grund af deadlines for holdet, men der er intet sket.  Det irriterer mig lidt, hvis det slutter, uden at jeg får chancen for at slutte det på smuk vis.”

Manchester United er også sat i forbindelse med Crystal Palace-højrebacken Aaron Wan-Bissaka, men klubben skulle ifølge The Independent anse Meunier som den erfarne kandidat til en afløser for Antonio Valencia. Dermed skal der forhandlet til sommer i jagten på en højreback.