I den seneste tid er han blevet kædet sammen med et skifte væk fra Manchester United, og kan den endelig blive en realitet – på trods af, at han kun har været halvanden går i klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Det britiske medie the Daily mail skriver nu, at den røde del af Manchester kræver hele 350 millioner kroner for deres offensiv spiller Henrikh Mkhitaryan , der formentlig forlader klubben til vinter, når transfervinduet genåbner. 

De Røde Djævle kræver en stor sum penge for den armenske landsholdsspiller, der lige nu står til at forlade klubben i næste måned. Den seneste interesserede køber er den italienske Serie A klub, Inter, der vil prøve at lokke ham væk fra Premier League.

Mkhitaryan har ikke været en af Mourinhos foretrukne siden han overtog posten som klubbens manager. Siden klubben spillede mod Brighton i Premier League i sidste måned, og ikke siden dengang har den 28-årige 10’er spillet en kamp for klubben – han er eftersigende blevet straffet for hans opførsel og dårlige disciplin.

. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Det har ført til adskillige spekulationer omkring landsholdsspillerens fremtid i klubben. Lige nu kredser Inter i hvert fald omkring spilleren som en grib.

En detalje er dog værd at nævne, og det er, at Inter bliver nødt til at sælge nogle af deres spillere for at efterleve UEFAs Fair Play regler, der gælder for alle hold i Champions League.

Det betyder, at de store spillersalg kan bane vejen for den armenske landsholdsspiller, fordi deres salg kan økonomisere indkøbet af Mkhitaryan.

Mourinho har dog allerede været ude og sige, at Mkhitaryan er tilbage i startopstillingen for de Røde Djævle i morgen, onsdag, hvor klubben spiller i Carabao Cuppen mod Bristol City. Kampen kan enten blive hans sidste chance for at redde sin United karriere, eller hans sidste kamp for klubben nogensinde.