Manchester United

Foto: Michael Regan/Getty Images

I forhold til transferen har Ole Gunnar Solksjær udtalt følgenden: “Daniel er en spændende ung kant spiller med masser af gode egenskaber. Han er meget hurtigt og en god arbejdsmoral. Han har haft en fantastisk sæsone for Swansea City og han har alle de kvaliteter man skal have for at blive en god United-spiller. ”

“Vi er henrykte over at have hentet ham til klubben og jeg glæder mig meget til at arbejde tættere sammen med ham i fremtiden. ”

James selv har sagt følgende om hans nye klub: ” Det her er en af de bedste dage i mit liv. Jeg glæder mig meget til Manchester United og Premier League. Det er den bedste liga i verden og Manchester United er det perfekte sted for mig til at udvikle mig som spiller.”

“Jeg er meget stolt og det er et meget stolt øjeblik for mig og min familie. Det er ærgerligt, at min far ikke er her til at dele den her glæde mig os. Jeg ser dog frem til at arbejde med Ole, møde holdet og bare komme i gang.” slog den unge 21-årige englænder fast.

Der er ingen officiel udtalelse om, hvor meget unge James har kostet, men flere aviser skriver, at det er omkring 150 millioner kroner.