Manchester United jagter angiveligt en ny manager. I følge flere medier har de en meget eftetragtet herre i kikkerten. Læs mere her.

Det drejer sig om Atletico Madrids manager, Diego Simeone. En mand, der meget vel kan blive det  nye kendte ansigt i den røde del af Manchester.

Ole Gunnar Solskjaer blev udnævnt som Uniteds foreløbige manager indtil slutningen af denne sæson. Derefter skal Manchester klubben formentlig ud og finde en ny.

Rygterne har gået på, at klubben er meget interesseret i Tottenhams Mauricio Pochettino. Han er i hvert fald blevet kædet meget sammen med United i de engelske medier. En anden mand er også Englands landstræner, Gareth Southgate, der kunne være et nyt pust til United truppen.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

I følge det engelske medie the Mirror, frygter United dog, at de ikke vil være i stand til at overbevise Pochettino om at komme til klubben. Derfor er de nu begyndt at kigge ud over Englands grænser. Valget er faldet på Simeone.

Simeone er i øjeblikket ved at diskutere mulighederne for en ny kontrakt med Atletico Madrid. Hans nuværende aftale har kun 18 måneder tilbage. Måske en af grundene til, at United føler, at argentineren kunne være en potentiel mulighed til sommer.

Simeone har etableret sig selv som en af de bedste managere i verdern. Han har blandt andet vundet La Liga forand Real Madrid og Barcelona. Derudover har han været i to CL-finaler siden 2013.

Pochettino er dog førstevalg indtil videre – dog med det forbehold, at de er klar over, at det ikke kan lade sig gøre. Og de derfor bliver nødt til at kigge sig om efter en anden.

Formand for Tottenham, Daniel Levy, har eftersigende krævet hele 500 millioner kroner fra United, hvis de ønsker at købe Pochettino fri af kontrakten.