Det er ikke fordi Man Utd har været usynlige henover de sidste par transfermarkeder. Klubben har brugt flere penge end nogensinde på nyindkøb. Noget som de fleste forventer bærer frugt i løbet af et par sæsoner. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu er klubben igen ude efter en forstærkning til truppen. Det skriver avisen Star on Sunday, der hævder, at klubben har scoutet og kigget godt på to spillere, som de ønsker at hente til Old Trafford allered til vinter, når transfervinduet igen åbner.

Der er angiveligt tale om de to midtbanespillere Radja Nainggolan og Saul Niguez, hvor en af dem skal fungere som kommende og potentiel afløser for Uniteds midtbanegeneral og anfører, Michael Carrick, der nærmer sig pensionsalderen.

Begge spillere har i de seneste par sæsoner imponeret for deres klubber, der henholdvis AS Roma fra Italien og Atletico Madrid fra Spanien .

. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Andre medier skriver også, at talentspejdere fra Manchester klubben endnu en gang blev sendt ud i sidste uge for at se de to måske kommende spillere i aktion for deres klubber i Champions League  – en kamp, der endte målløst 0-0.

Carrick har, på trods af anfører posten, endnu ikke spillet sin første PL-kamp i denne sæson, hvorfor det måske kan synes overflødigt, at der kommer flere midtbanespillere til klubben. De to  foretrukne har indtil nu været rekordindkøbet Paul Pogba og den tidligere Chelsea-spilelr Nemanja Matic.

Derudover tæller de røde djævles trup også midtbanespillere som Ander Herrera, Maraoune Fellaini, Daley Blind.

Modsat skrev Nainggolan under på en ny kontrakt med klubben tidligere i år. En kontrakt, der holder ham i Serie A indtil 2021.

Niguez skrev også under på en ny kontrakt med klubben i sommers. Den 22-årige spiller har meget imponerende skrevet under på en ni-årig aftale med hovedstadsklubben – den længste i fodboldens historie.