United har i mange år haft en klassekeeper. Om det så er Peter Schemeichel, Van der Saar, Fabian Barthez eller de Gea er de alle i en klasse for sig. De er nogle af verdens bedste keepere i den tid de spillede i. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester Uniteds målmand Sergio Romero ser ud til at skifte til italienske Inter Milan på en to årig aftale. Det bekræfter den italienske netavis Football Italia. 

Den 30-årige argentinske landsholdsspiller har i denne sæson  optrådt 14 gange for Manchester United i alle turneringer, er hans chancer på det seneste overfor David de Gea blevet minimeret.

Sunderland v Manchester United - Premier League

Romero har pt kontrakt med “De røde Djævle” til 2018, men han forventes nu at forlade engelske Premier League til fordel for italienske Serie A. Det er på baggrund af Romeros manglende evne til at etablere sig selv som førstevalg under den nye manager, Jose Mourinho.

Den tidligere Sampdoria stopper er angiveligt allerede nu blevet tilbudt en to årig kontrakt i den italienske Milano klub Inter. Klubbens rivaler, AC Milan, ser angiveligt også ud til at være interesseret i den argentinske angriber. Begge klubber vil dog ikke købe Romero som førstevalg, men derimod blot som andetvalg, eftersom begge klubber har henholdvis Samir Handanovic og Gianluigi Donnarumma som deres respektive førstevalg mellem stængerne.

Manchester United v FK Rostov - UEFA Europa League Round of 16: Second Leg

Romero ser angiveligt allerede ud til at have købt og skrevet under på et hus i Milano, hvilket forstærker rygterne om et skifte til Italien.

Romero ser ud til at være tilfreds med endnu en gang at være andetvalg.

På trods af det stensikre førstevalg, David de Gea, i United, har Mourinho alligevel tilkaldt Mourinho adskillige gange i sæsonen. Romero har således formået at holde hele ni clean sheets, da han har spillet regelmæssigt i Europa League.

Derfor ser han også til at starte i United-målet på torsdag, hvor klubben møder Celta Vigo i dette års Europa League semifinale.