Manchester United har med Mourinho i spidsen gang i meget god sæson, hvor de måske for første gang i mange år har muligheden for at være med i kampen om at vinde det engelske mesterskab. 

af kristian paris

Klubben har de seneste år brugt usædvanligt mange penge på nye spillere i form af verdensklassespillere som Nemanja Matic og Paul Pogba. Det betyder dog ikke, at klubbens egne spillere ikke har fået en chance.

Unge talenter som Jesse Lingard og Marcus Rashford har i den grad spillet sig på førsteholdet og vundet Mourinhos hjerte. Sidstnævnte gjorde det så sent som i weekenden, hvor han lavede hele to mål mod Liverpool.

På samme måde er gamle stjerner som Michael Carrick eller Chris Smalling også fået spilletid i denne sæson. Det er nemlig i sær erfaringen som kan bruges til fordel for de røde djævle på banen.

Men nu er tiden kommet til, at klubben skal sige farvel til Michael Carrick, der går på pension til sommer – efter 19 år som professionel fodboldspiller.

“Der kommer en tid – selvom vi ikke kan lide det, hvor det er tid til at holde op med at spille fodbold. Det er rimelig meget, der hvor jeg er lige nu,” har Michael Carrick udtalt.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Den tidligere engelske landsholdsspiller spillede sig op gennem rækkerne i West Ham, hvor han sikrede sig et skifte til Tottenham for 35 millioner kroner i 2004. Dernæst spillede han fantastisk i London, og det betød han blev købt af Sir Alex Ferguson for 250 millioner kroner to år siden. Siden da har han været 12 år i klubben.

Den 35-årige spiller har optrådt over 450 gange for de røde djævle, og derudover er det blevet til imponerende 18 titler på bare 12 år i klubben.

Derudover spillede han også 139 kampe for West Ham og 73 kampe for Tottenham, ligesom det også blev til en god portion landsholdskampe.