Uanset om man følger med i Premier League eller er fan af Manchester City, Liverpool eller andre af Manchester Uniteds bitre rivaler, kan man ikke antaste United-legendens betydning for the Red Devils. Han er simpelthen en levende legende. 

Verden er gået sammen – i hvert fald fodboldens verden – for at sende gode tanker på Sir Alex Ferguson og hans familie efter han lørdag eftermiddag blev opereret. Flere medier skriver nemlig, at den tidligere Manchester United manager kæmpede for sit liv efter operationen, der gik ud på at stoppe og forhindre en hjerneblødning.

Den 76-åriges liv er nu i god behold efter operationen gik godt – det skriver Manchester klubben på deres officielle hjemmeside – men Ferguson er stadig under intensiv behandling for at forbedre hans genoptræning yderligere.

Alex Ferguson er en velkendt og elsket mand på Old Trafford

Ferguson bliver betragtet som en af de bedste manager i fodboldens historie. Han vandt hele 13 Premier League mesterskaber med the Red Devils og det blev også til 2 Champions League trofæer blandt mange andre medaljer deriblandt VM for klubhold og FA Cuppen såvel som Liga Cuppen.

Adskillige af de mennesker som Sir Alex Ferguson har arbejdet sammen med i sine mange år som træner, deriblandt andre managers, spillere, nøglemænd bag staben osv. slår fast, at Sir Alex virkelig er en af de meste respekterede og elskede mænd i moderne fodbold.

Fremtrædende mænd som Michael Carrick, David Beckham og Cristiano Ronaldo har alle sendt beskeder til den aldrende skotte om at få det bedre.

Sir Alex kom til Manchester United i 1986 efter at have været manager for det skotske landshold i en årrække forinden. Det var hans første rigtige store træner job, eftersom han kun havde stået i spidsen for klubber som Aberdeen og St. Mirren i hjemlandet Skotland.