Den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane har ikke noget godt at sige om personen José Mourinho. Trofæskabet taler dog for sig selv.

Irlands nuværende assistenttræner har pt. travlt med at forberede landsholdet til det forestående EM i Frankrig. Han er dog altid god for en kommentar om den klub, han repræsenterede langt størstedelen af sin karriere – Manchester United. Efter offentliggørelsen af José Mourinho som manager sagde ireren dette om nyudnævnelsen til ITV Sport:

DUBLIN, IRELAND - JUNE 13:  Roy Keane, the Republic of Ireland assistant manager looks on prior to the UEFA EURO 2016 Qualifier Group D match between Republic of Ireland and Scotland at Aviva Stadium on June 13, 2015 in Dublin, Ireland.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Her ses Roy Keane på sidelinjen som Irlands assistenttræner (Photo by Ian Walton/Getty Images)

Han er ikke min kop te. Jeg synes, han var virkelig irriterende, da jeg var træner for modstanderholdet, men det er bare en personlig mening. Når man er i Manchester United, handler det om at vinde, og hans CV viser, at han er en vinder.

Roy Keane, der stadig følger klubben tæt, må vænne sig til synet af Mourinho i spidsen for United. Kontrakten løber nemlig til 2019 med option på yderligere ét år.