Manchester United s pt. midlertidige manager afslører, at han faktisk altid har haft en drøm om at være manager i den klub, hvor han selv spillede for mange år siden. Den drøm er nu gået i opfyldelse…og så med en god portion succes.

Faktisk indrømmer den sjove normand, at han er den overbevisning, at han kan være en bedre manager end spiller. Og hvis det altså er sandt, så kan United godt se frem til en stor portion succes i fremtiden.

Solskjaer har haft en meget god start på tiden i United. I de seneste 17 kampe har han formået at vinde imponerende 14. Det var siden han blev ansat som midlertidig løsning og som erstatning for Jose Mourinho der blev fyret før jul.

Normanden forventes at blive tilbudt den permanente stilling som manager for den traditionsrige klub. Specielt efter man i midtugen formåede at vinde et 0-2 nederlag på hjemmebane til PSG til en 3-1 sejr på udebane. Det betyder,at klubben er videre til kvartfinalerne i årets turnering.

(Photo by Ian MacNicol/Getty images)

Solskjaer meget glad for jobbet

Den tidligere United spiller afslører, at “altid har drømt om at at gøre det han gør lige præcis nu.”

Han fortsætter: ” Vi er gået videre til kvartfinalerne, hvilket er noget der år efter år forventes af en klub som United. Det øjeblik var virkelig et af dem, der bekræfter dig i det du laver. Jeg fik helt kuldegysninger og tænkte tilbage på, da jeg selv var aktiv spiller. Det var en dejlig følelse. ”

Solskjaer havde en udmærket karriere for De Røde Djævle for snart 15 år siden. Han er 46 år gammel i dag.
Faktisk vandt han hele seks Premier League titler og scorede det afgørende mål for United i netop Champions League finalen tilbage i 1999.