Der sker meget i Manchester United lige nu. Det rygtes, at deres netop pensionerede midtbanespiller, Michael Carrick, skulle være den kommende manager, når Jose Mourinho, en gang holder op i klubben. 

Derudover er de også i gang med at hente endnu en spiller til klubben forud for næste sæson. For de vil nemlig være med i toppen af den bedste engelske række endnu en gang og målet må helt sikkert være at være bedre end bysbørnene fra Man City, der vandt mesterskabet i denne sæson.

Det rygtes lige nu, at de Røde Djævle er i gang med at hente FC Portos højre back Diogo Dalot, efter flere repræsentanter fra klubben har mødtes med den blot 19-årige spiller.

I følge den britiske avis the Telegraph og journalisten Jason Burt, har Utd indvilliget i at hente Dalot inden næste sæson.

(Photo by Pedro Lopes / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Ankomsten af den unge back vil gøre, at United ikke er helt så pressede på det defensive område som de har været i de sidste par sæsoner.

Men United bliver nødt til at handle hurtigt, hvis de ønsker at hente den eftertragtede højre back. For det rygtes nemlig også, at han er jagtet og ønsket af adskillige andre store europæiske klubber, eksempelvis italienske Napoli og de to spanske giganter Real Madrid og Barcelona.

Efter en imponerende sæson,hvor han er blevet en fast del af Portos første hold og spillet hele syv kampe for de portugisiske mestre – faktisk også en Premier Leauge kamp mo Anfield.

Han er hurtig på bolden og meget hurtig på fødderne – uden bold – og så kan han faktisk både angribe og forsvare hvilket har ført til to assists i de blot syv kampe i denne sæson. Han ville bestemt være et nyt spændende individ at se på banen for the Red Devils.