En ellers meget lovende pre season lovede godt nyt for Pereiras kommende sæson i den røde United trøje, efter han spillede godt mod hold som LA Galaxy, Real Salt Lake og Real Madrid.

Men de gode præstationer var altså ikke helt nok til at overbevise manager, Jose Mourinho, om at indgå i planerne for United i den kommende sæson.

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

De røde djævle gjorde brug af det faktum, at det spanske transfervindue først lukkede i går, fredag, altså et døgn efter det engelske. Det gjorde, at Mourinho og co. kunne lukke aftalen, der sendte Pereira til den spanske topklub Valencia sent fredag aften.

Mourinho har tidligere udtalt om spilletiden t il blandt Pereira og hans holdkammerater, der heller ikke får så meget spilletid: “Jeg glæder mig til Champions League og pokalturneringer begynder igen. Så har jeg nemlig flere muligheder for at give alle mine spillere den spilletid, som de fortjener” 

hovedpersonen selv, der er født i Belgien, har spillet en del ungdomslandskampe for sit hjemland, Brasilien. Faktisk er hans far, den brasiliansk fødte landsholdsspiller Marcos Pereira.