Ifølge Daily Express, er de engelske storklubber, Manchester United og Liverpool F.C. ude efter en italiensk midtbanespiller. Der er angiveligt tale om den italienske midtbanespiller, Jorginho, fra Napoli.

Klopp vil have Jorginho!

Jorginho, som er 23 år, har været på Liverpools ønskeliste lige siden Jürgen Klopp ankom til klubben, men nu har Manchester United nu altså også meldt sig på banen.

I januar måned var der rygter om, at PSG skulle være interesseret i den italienske midtbanespiller med rødder i Brasilien, men det blev ikke til mere end bare rygter.

Manchester Uniteds træner, Louis van Gaal, fik information om Jorginho, da man købte Matteo Darmian i Torino. Her anbefalede en af klubbens talentspejder Jorginho til Gaal.

Jorginho har spillet seks ud af syv kampe for Napoli i Serie A i denne sæson, og det er usikkert, hvorvidt han får lov til at forlade klubben i næste transfervindue.

Jorginho har kontrakt til 2018 – så han bliver dyr!

Jorginho har kontrakt til sommeren 2018, så der skal nok betales en god sum penge, før Napoli overhovedet vil overveje at sende den italienske guldfugl afsted.

Napoli endte i sæson nummer fem i den italienske Serie A, hvilket var nok til en plads i Europa League. I denne sæson har napolitanerne ikke fået den mest optimale start på sæsonen, og de ligger nummer 6 med 3 sejre i 7 kampe.

Tidligere har Napoli huset den argentinske fodboldspiller, Diego Maradona, som blandt andet er berømt for sin scoring med hånden mod England i kvartfinalen ved Verdensmesterskaberne i Mexico i 1986. Kampen blev spillet på Estadio Azteca i Mexico og tilskuertallet var på hele 114.580. Maradona dyrkes stadig som en kultskikkelse – en frelser – i Napoli.