Ja, der er god grund til, at manager Jose Mourinho står på billedet og skutter sig lidt på billedet. Ikke nok med det i december er ubehageligt koldt, så står den portugisiske manager også over for temmelig store hovedpiner i øjeblikket. 

Mourinho har nemlig nu åbenlyst bekræftet, at hans chilenske angriber, Alexis Sanchez, er skadet og ude resten af kalenderåret 2018.

Sydamerikaneren pådrog sig en skade, da han var afsted på landsholdstjeneste med hjemlandet. En skade, der nu betyder, at han ikke kan deltage i Uniteds altid travle december- og juleprogram.

Sanchez slog sit navn fast som en af de bedste i Premier League, da han spillede for Arsenal. Den form håbede Mourinho naturligvis på ville fortsætte, da han hentede ham til det nordlige England.

Hjem til Sydamerika

Det har dog mildest talt ikke været tilfældet. Angriberen har aldrig formået at spille sig fast ind på holdet, og når  han endelig har fået chancen for start, har han kvitteret med nogle sløje og lade præstationer.

Nu skriver det engelske medie, Sky sports, at Sanchez har fået lov til fysisk at rejse hjem for at behandle sin skade og komme sig tilstrækkeligt.

“Der har ikke været nogle scanninger endnu, men Sanchez har prøvet det her før. Han ved, hvad en skade er. ” forklarede manager Mourinho til pressemødet umiddelbart efter skaden blev offentliggjort.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

“Fra min erfaring ved jeg, at et sådant skrig og den måde det skete på må betyde, at det ikke er helt mildt. Det ret alvorligt. Han er ikke klar om en uge eller 10 dage. ” fortsatte portugiseren.

“Det jeg kan sige er, at når en spiller ikke spiller, er det managerens beslutning. Her i Manchester er det oftest fordi spilleren ikke ordner sig efter reglerne eller har andre problemer. Det er dog ikke tilfældet med Alexis, der faktisk er skadet. “