United har fortalt AC Milan at Fellaini bliver i United, selvom han ikke får fuld spilletid.

Manchester United har fået et bud på Marouane Fellaini fra AC Milan, også selvom at Fellaini ikke får meget spilletid.

Belgieren har tidligere spillet hos Everton, og nu bliver han brugt som “plan B” , hvis nu at United mangler et mål i slutningen af kampen. Fellaini har spillet 10 kampe denne sæson, fem af dem har været som indskifter. Fellaini har nettet to gange, en gang i Premier League og en gang i Champions League.

Marouane Fellaini blev hentet til Everton på den sidste dag af transfervinduet i 2008. Fellaini blev købt for 90.000.000 kroner, Fellaini kom fra den belgiske klub Standard Liege. Lidt efter ankomsten til Goodison Park meldte Tottenham og Aston Villa ud at de var interesserede i belgieren.

Fellaini har optrådt 84 gange for Belgien, og har scoret 11 gange. Fellaini fik debut for Belgien i 2007 hvor han med tiden blev en stamspiller. I januar 2010 kom Fellaini ud for et uheld, det var Liverpools Sotirios Kyrigiakos som skadede Fellainis ankle, og det fik Fellaini ud resten af sæsonen, men Fellaini kæmpede sig tilbage og kom i sin bedste form i 2011. I starten af 2012 kom Fellaini ud for endnu en ankelskade, og den fik ham til at være ude resten af sæsonen.

I begyndelsen af 2012-2013 sæsonen scorede belgieren i 1-0 sejren over Manchester United i Evertons åbningskamp, og han scorede igen i 3-1 sejren over Aston Villa ugen efter. Grundet de flotte præstationer blev Marouane Fellaini kåret til “Player of the month” i august 2012, og successen fortsatte og Fellaini fik også “Player of the month” i november. I september 2013 blev Marouane Fellaini solgt til Manchester United for 205.000.000, af hans tidligere træner David Moyes.