Manchester Uniteds angriber har bestemt ikke fået en god start på karrieren i Manchester klubben. 

Mindre end et år efter Alexis Sanchez kom til Old Trafford, ønsker den hurtige offensivspiller at forlade klubben.

Det skriver avisen the Times, der slår fast, at der er tre årsager til, at chileneren ønsker at forlade Manchester.

Den 29-årige tidligere spiller skiftede Arsenal ud med United tilbage i januar – først havde han dog været meget tæt på et skifte til Manchester City. Pep Guardiola blev snydt på målstregen af hans evige managerkonkurrent, Jose Mourinho, der lokkede sydamerikaneren til United.

Indtil videre har Sanchez scoret fire mål i 28 kampe for de røde djævle. Og det var bestemt ikke planen, der Mourinho hentede den tidligere Barcelona spiller til den traditionsrige klub.

I følge the Times føler Sanchez sig ensom, kedet og ignoreret. Han savner angiveligt at bo i en stor og travl by. Han bor uden for Manchester i Cheshire.

 (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Angriberen forventes nu at ville skifte til den franske hovedstad, PSG.

Rygterne går på, at Sanchez faktisk også sjældent snakker med sine holdkammerater fra United. Altså udover de spansktalende, der er Juan Mata og David de Gea og Ander Herrera. De fleste i United truppen betragter Sanchez som en, der ikke er en holdspiller. En der ikke vil opgive bolden for holdets bedste.

Den sidste grund er eftersigende, at Sanchez ikke kan lide Mourinhos måde at være manager på. Han respekterer portugiseren, men nyder ikke at blive bedt om at forsvare i det omfang manageren kræver.

Sanchez’ agent Fernando Felicevich er lige nu i gang med at find en vej væk fra United for spilleren. PSG er angiveligt ønske destinationen. Dog har andre klubber også meldt sig i kapløbet om sydamerikanerens underskrift. Deriblandt andre PL-klubber.