United har efter interesse fra adskillige klubber valgt at sætte et prisskilt på deres back. Læs, hvem det drejer sig om nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS 

Flere klubber har henvend sig om Uniteds fullback Matteo Darmian, der kan spille i begge sider. Indtil videre er den varmeste klub Inter Milan, der eftersigende har brug for at forstærke deres noget svage forsvar, der i denne sæson bestemt ikke har spillet op til dets bedste.

Den tidligere Torino-spiller er i denne sæson blevet en af Mourinhos foretrukne på én af de back positioner. Han har således både optrådt i den naturlige højre side, der lader ham være med i det offensive spil med hans præcise højrefod.
Modsat har han også spillet en venstre back for Mourinhos mandskab, der ellers ikke er underbemandet i venstre forsvarsside.

Han har på den måde været foran Luke Shaw i hierakiet, når det gælder venstreback positionen – på trods af, at han er højre benet og Shaw er venstrebenet – ret imponerende…

(Photo: Getty Images)

Alligevel har italieneren ikke helt slået igennem siden hans skifte til “De Røde Djævle” i sommeren ’15. I øjeblikket er det Antonio Valencia, der har førsteret på højreback positionen, hvorfor der er opstået rygter omkring den 27-årige landsholdspiller fremtid.

United har som sagt efter henvendelse fra, primært italienske klubber, sat et prisskilt på omkring 250 millioner danske kroner.

En pris, der for de fleste topklubber er til at i mødekomme, hvis de er ude på at hente en af de store og erfarne spillere til klubben.

Derudover udløber Darmians kontrakt først i 2019, hvilket sår tvivl om hvorvidt United overhovedet ønsker at skille sig af med landholdspilleren.
I øjeblikket udgør bredde og dybde i Mourinhos trup, der kæmper for at komme op i den adgangsgivende top fire.