Af Anders Lang Jensen

Det har længe lignet en retur til Chelsea for belgiske Romelu Lukaku, med italienske Antonio Conte der gerne vil have fingrene i en ny angriber i stedet for det spanske problembarn Diego Costa.

Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Derfor har det lignet Lukaku og Chelsea som et match denne sommer, med en handel der kunne gå hen og blive historisk. Men nu er der nye udviklinger i hele historien om sommerskiftet for Lukaku. Evertons store stjerne skifter stadig klub, men nu er Manchester United i en anden situation.

Det er en stor U-vending, transferhistorien har taget. Mediet Sportmail melder nemlig nu, at Jose Mourinho har overtaget føringen foran Chelsea i jagten på den belgiske bomber. Han er ifølge mediet tættest på at lande den store transferhandel denne sommer.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

For handlen til Manchester United bliver en ny verdensrekord. Den slår altså dermed franske Paul Pogbas rekord, som netop Mourinho og United hentede sidste sommer. Dermed kan United ende med to monsterhandler på bare en sommer imellem.

Det var ellers forventet, at det blot var et spørgsmål om tid, før Lukaku var ny mand i Chelsea-trøjen, men angiveligt kan parterne i den handel ikke nå til enighed, hvorfor et skifte hjem til Stamford Bridge nu skulle være faldet til jorden.

Photo by Dan Mullan/Getty Images

Dermed er holdet på Old Trafford nu i front omkring den fysisk brølstærke belgier. Og en direkte aftale med Lukaku mod Manchester kan sende Wayne Rooney netop modsat til Everton, hvor den engelske legende de seneste dage er rygtet tilbage til barndomsklubben på Merseyside.

Lukaku scorede imponerende 26 mål i sidste Premier League-sæson i Everton-trøjen.