Om lidt spilles et af de største opgør i engelsk fodbold. Mourinho og Manchester United mod Klopp og Liverpool. Den kamp kan vise sig at blive altafgørende… 

For det er nemlig her i dag, i løbet af søndagen, kommet frem, at størstedelen af Uniteds trup ikke støtter manager Mourinho forud for kampen mod rivalerne fra Liverpool.

Den tidligere Chelsea manager har ikke haft verdens bedste sæson med De Røde Djævle. Adskillige dårlige præstationer har som det altid gør, afløst kritik af manageren. Lige nu må Uniteds tilhængere se deres hold ligge hele 18 point efter bysbørnene fra Man City.

Ikke nok med, at Mourinho formentlig ikke kommer til at vinde Premier League i denne sæson, så har klubben også mistet point til skuffende modstandere. Deriblandt Newcastle, Cardiff City, Huddersfield og sidst Bournemouth. Et parameter som klubben kan lave om på i dag, når de møder Liverpool på Anfield kl. 17:00.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mytteri under opsejling?

I følge den britiske avis the Sun har en af vennerne til en fra Uniteds trup udtalt sig om, at det er hele 90 % af truppen, der ikke er tilhænger af den portugisiske manager.

Og det er ikke kun spillerne, der den seneste tid har været utilfreds med Mourinho. Flere eksperter og i særdeleshed de sociale medier har længe kaldt på en fyring af ‘The Special One’.

Andre nyheder vedrørende United er,at klubben lige har forlænget med deres engelske midstopper. Det er Chris Smalling, der har sat sin signatur på en kontrakt med klubben. På trods af en skuffende sidste sæson, der ikke førte til, at han var med til VM, har han nu spillet sig på holdet på Old Trafford igen.

Den nye kontrakt betyder, at englænderen fortsætter sit otteårige ophold i klubben. Han kom til United fra Fulham i 2010 efter to imponerende sæson. I dag er han 29 år gammel.