Marouane Fellaini gør sig klar, inden han bliver skiftet ind, mod PSV i går. (Getty Images)

Marouane Fellaini gør sig klar, inden han bliver skiftet ind, mod PSV i går. (Getty Images)

Selv om man er fodboldstjerne, og lever sit liv i sus og dus, skal man stadig overholde færdselsreglerne lige som alle andre mennesker skal det. 

Ellers mister man kortet, og det måtte den farverige midtbanespiller fra Manchester United, Marouane Fellaini, sande efter at han kørte med al for høj hastighed.

Ifølge The Sport Bible blev det dokumenteret af to fotofælder, og dermed har Marouane Fellaini mistet sit kørekort. Dertil skal han også betale £11.000 i fartbøde, og £1700 i retssags-omkostninger, £1500 i domstolsafgift, og sidst – og faktisk også mindst, når det gælder beløbets størrelse – små £1200 i offertillæg.

Med de udfordringer, som Fellaini skaber for sig selv uden for banen, er det måske ikke så underligt, at den belgiske midtbanespiller heller ikke præsterer på banen.

Det er ikke første gang, at Fellaini bliver afsløret i noget småpinligt. Han er nemlig før blevet afsløret i at sende erotiske billeder over sms.

Hvorvidt han kørte i bil, imens han sms’ede vides ikke, men mon ikke der falder en ekstra bøde + restlige omkostninger, hvis han har?

Belgieren kom til Manchester United i sommeren 2013, og har sidenhen spillet sidenhen spillet 49 kampe og scoret seks mål.