(Photo by Claudio Villa/Getty Images )

Fellainis tilstand kommer som et chok for Mourinho, der har brugt den 29-årige spiller i Pogbas rolle siden franskmanden blev skadet mod FC Basel i sidste runde af Champions League.

Den tidligere Everton spiller har gjort det yderst imponerende under den nye manager Mourinho, og han har fungeret som nøglespiller for holdet. Det forventes nemlig også, at han underskriver en ny kontrakt inden året er omme.

Ligeledes skriver the Independent, at manager Mourinho meget gerne vil have ordnet kontrakterne med andre spiller end Fellaini også. Det drejer sig blandt andet om det unge wonderkid, Marcus Rashford.

De røde djævle vil desuden også langtidssikre David de Gea med en ny kontrakt inden året er omme. De vil på den måde afvise alle rygter om spanierens tilbagevenden til Madrid i form af Real Madrid, der længe har haft et godt øje til landsholdskeeperen.

Modsat forventes det ikke helt, at De Geas landsmand, Ander Herrera, får fornyet sin kontrakt endnu. Den unge spanier har endnu ikke overbevist den portugisiske manager.