Med opbakning fra Mourinho er Man Utd venstrebacken Luke Shaw klar til at gøre sig fortjent til en ny kontrakt på Old Trafford. 

Angiveligt har Manchester Uniteds Luke Shaw aldrig været ude af form. I stedet ligner han bare sin tidligere anfører Wayne Rooney i henhold til kropsbygning.

Shaw har længe haft svært ved at spille sig på holdet under Mourinho. I i sidste sæson fik han blot otte kampe for De røde Djævle.

Kritikerne har længe slået ned på hans noget lade kropsholdning, hans begyndede mave og hans dårlige madvaner. Det er i følge dem en af grundene til, at han er blevet valgt fra til fordel for Ashley Young.

(Photo: Getty Images)

Shaw er nu blevet 23 år gammel og er sit sidste år sin kontrakt. Han forsvarer selv sin fysik med , at han blot ligner Wayne Rooney. Han insisterer også på, at han nu er klar til gøre sig fortjent til en ny kontrakt. Det slår han fast i et interview under præ sæsonen i Dubai denne sommer.

Mourinho måske overbevist

“Folk tror, at jeg er større end jeg er, bare fordi jeg er bygget på denne måde.  Folk kan bare sige jeg er fed, men jeg kender min egen krop. Selvfølgelig ser jeg altid stor ud, fordi jeg er bygget sådan. Det samme er tilfældet med Wayne Rooney for eksempel.” slog Shaw fast.

” Jeg arbejder hårdt lige nu, både for mig og kritikerne. Jeg vil i form og have en god start på sæsonen denne sommer.

Mourinho har aldrig helt været en særlig stor fan af Shaw. Han har tidligere været ude at sige, at han ikke mener Shaw er god nok. Nu støtter den portugisiske manager dog sin spiller.

“Jeg har snakket med manageren. Det var en rigtig god snak og jeg har tillid til den kommende sæson. Det er derfor jeg arbejder så hårdt. Jeg vil bevise ham og mig selv, at jeg har fortjent at være her og i denne trup. ” slog Shaw yderligere fast.