United-angriberen Anthony Martial indrømmer, at han ikke kan lade være med at grine, når Louis van Gaal råber ad ham.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Martial har haft en fin debutsæson for Manchester United, siden han kom til klubben fra Monaco sidste sommer for omkring 580 millioner kroner.

Han har indtil videre scoret 12 mål i denne sæson, men den unge angriber siger, at Louis van Gaal fortsætter med at kræve mere af ham, og det gør han ifølge franskmanden ved at råbe af ham, men Martial sætter pris på den hårde tone fra træneren.

“Han råber oftest til mig. Det får mig til at grine, fordi jeg ved, at det er for mit eget bedste. Han har været meget hård ved mig siden starten, og det var, hvad jeg havde brug for.”

I septembers sidste år fik Martial sin debut på det franske A-landshold, og her fik angriberen et par gode råd med på vejen fra træner Didier Deschamps:

“Han spurgte, hvorfor jeg ventede med at vise de kvaliteter, som jeg havde. Han mente, at det var talentspild. Han var sammen med sine venner, og jeg var til stede, da han sagde det.

Når nogen siger sådan noget, og gør dig opmærksom på ting, så er det bare at fortsætte det hårde arbejde, og det viste sig at betale sig.”

Martial har siden da spillet seks kampe for det franske landshold.