Manchester United har på det seneste haft store udfordringer i det defensive arbejde. Nu kan en af klubbens helt store profiler i forsvaret være på vej væk fra klubben. Og det kan allerede ske til vinter, når transfervinduet igen åbner. 

Det drejer sig om United højrebacken og anføreren Antonio Valencia. Han håber på at kunne skifte væk fra klubben, eftersom han åbenbart har accepteret det lidt dårlige forhold til Jose Mourinho, manager.

Valencias kontrakt stopper til sommer, når sæsonen udløber. Faktisk går rygterne på, at han ikke rigtigt har spillet kampe for klubben siden oktober, fordi han likede et opslag på  Instagram, der skrev, at Mourinho ville blive fyret.

Valencia v Manchester United - UEFA Champions League Group H

Nyhederne om den 33-årige sydamerikaner kommer fra visen the Daily Mail. Valencias agent har brugt de sidste par uger på at skaffe ham en ny klub, så han kan skifte når transfervinduet åbner igen.

Angiveligt har Valencia siden episoden i oktober sagt undskyld til Mourinho både privat og offentligt. Valencia er dog stadig irriteret over at være blevet ekskluderet i noget der ligner hele to måneder.

Snart går Valencia ind i de sidste seks  måneder af sin kontrakt og det betyder, at han til sommer kan skifte væk fra Manchester United helt gratis. Derfor, hvis englænderne ønsker at få nogle penge for spilleren bliver de nødt til at sælge ham her til vinter.

Premier League kollegerne fra West Ham United har meldt sig interesserede i Valencia. Der meldes dog også om være flere klubber i Spanien der holder øje med ham.

Hvis Valencia skifter væk fra United, brydes et 10-årigt frohold mellem de to. Han er nemlig den spiller, der har været længst tid i klubben lige nu. Han har spillet 337 kampe for klubben siden han kom dertil i 2009.