Alt så for et par dage ud til at være i sin skønneste orden. Den belgiske angriber Romelu Lukaku så ud til at vende tilbage til Chelsea, som han et par år forinden havde forladt til fordel for Everton. Derudover lignede Real Madrid-spilleren Alvaro Morata en ny United-spiller og både Chelsea og Manchester United ville derfor få forstærkninger til de offensive kræfter på holdet.

Virkeligheden er i dag en anden, da The Red Devils, som United også kaldes, stjal 24-årige Lukaku fra Chelsea-træner Antonio Conte og co.

Af David Paris 

Det er nemlig ikke hver gang at det mest oplagte og det mest omtalte skifte i medierne bliver en realitet og af den grund vil vi i denne artikle hylde United-træner Jose Mourinhos evne til at snuppe Lukaku i sidste øjeblik. Du får, på de næste tre sider, 6 andre spillere, der af en eller anden grund også valgte en anden klub end der først tiltænkte, i sidste minut af handlen.

Emmanuel Petit

Den i dag 46-årige tidligere professionelle fodboldspiller Emmanuel Petit oplevede i sine unge dage, i 1997 at vælge Tottenham fra til fordel for Arsene Wengers Arsenal-mandskab. Han blev fløjet ind fra Frankrig og landede i London og gik direkte til møde på Tottenhams stadion White Hart Lane. Herefter valgte klubbens formand at betale for Petits taxa, i det han troede at franskmanden blot skulle hjem til hotellet. I stedet gik turen til Nordlondon og Arsenal, hvor Wenger and David Dein ventede. Efter mødet blev Petit så overbevist om et skifte til Arsenal, at han straks skrev under og for at det ikke skal være løgn blev han samme sæson både vinder af Premier League og FA Cuppen.

Willian

Tottenham havde i igen i 2013 en lignede situation med den brasilianske landsholdspiller Willian, hvor klubben tydeligvis ikke havde lært noget af Petit-handlen. Den lynhurtige fløjspiller blev igen fløjet ind nærmest direkte til White Hart Lane fra den russiske klub Anzhi Makhachkala, hvor han bestod lægetjekket og handlen, der involverede 250 millioner kroner var milimeter fra at være på plads.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Chelsea russiske ejer Roman Abramovich brugte sine kontakter i hjemlandet og kontaktede Anzhi Makhachkala russiske ejer. Pludselig var Willian på vej til Stamford Bridge og inden han vidste om det var hans træner Jose Mourinho og han skulle trække en blå trøje ned over hovedet i stedet for en hvid.

Brug piletasterne herunder hvis du vil videre til næste side