Af David Paris 

Manchester United var tirsdag aften i kamp i pokalturnering, den såkaldte Carabao Cup. Her mødte klubben med træner Jose Mourinho i spidsen, Championsship-mandskabet fra Bristol og det skulle vise sig at blive en underholdende affære, selvom man umiddelbart skulle tro, at Manchester United med stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Juan Mata og Paul Pogba, ville køre modstanderen fra engelske næstebedste række, over.

MANCHESTER, ENGLAND – OCTOBER 02: Ander Herrera of Manchester United (L) speaks to Jose Mourinho, Manager of Manchester United (R) after the final whistle during the Premier League match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford on October 2, 2016 in Manchester, England. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Kampen endte 2-1 til Bristol City med en scoring i tre minutters overtid. Efter kampen fortæller Jose Mourinho følgende til det engelske medie The Telegraph:

“De var lidt heldige men kæmpede godt. De vandt kampen fordi de handlede bedre i en situation end vi gjorde og det betaler vi for. Nogle af mine spillere gik lidt for arrogante ind til kampen og troede, at det “bare var en endnu en dag på kontoret”. Det var det ikke og nu er vi ude af turneringen.”

“I første havleg rammer vi stolpen to gange og scorer et mål. Det kunne let have været flere mål til os. De kæmpede med næb og klør og det var imponerende. Nu er de i semifinalen og sådan er det. Det er en stor dag for dem og for deres fans, så jeg ønsker dem tillykke. Det er en smuk dag for fodbolden. For det beviser, at det stadig kan ske; at de store mandskaber bliver slået ud af mindre klubber. Vi var bedre i anden havleg, men det ændrer ikke på, at vi tabte kampen. En uheldig dag for os, men en smuk dag for fodbolden.”