Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovics fremtid er uvis, og det er nok kun svenskeren selv, der ved hvor han skal tilbringe næste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

For mulighederne er mange: bliver det som mental og erfaringsmæssig støtte i Manchester United, eller kom han til at spille en aktiv rolle i endnu en storklub i Europa? Ja, hvem ved.

Nu er der måske endelig et lille hint om, hvor svenskeren skal tilbringe den næste sæson.

For Zlatan, der lige nu er uden kontrakt på grund af sin træning efter en alvorlig skade tilbage i maj måned i år, har nemlig fået tilbudt en ny kontrakt af sin seneste arbejdsgiver, Manchester United.

Det skriver kilder som ESPN FC.

 (Photo by Clive Brunskill Hansen og Company/Getty Images)

Den nu 35-årige angriber har de sidste par måneder været i gang med et genoptræningsprogram som han har fået lov til at tage i Manchester United – sponsoreret af ManU.

Klubben forventer, at angriberen vender tilbage til fuld fitness omkring november december i dette år, og det betyder altså, at de røde djævle kan have en hel ny angriber på holdkortet, når sæsonen igen begynder efter juleferien.

For Zlatan gjorde faktisk imponerende godt i sidste sæson inden han blev skadet. Han blev – på trods af skaden – klubben topscorer i alle turneringer med 20 mål, og han var en af nøglespillerne, der var med til at vinde Europa League for første gang i klubbens historie.

Dog har United allerede forstærket sig i toppen af angrebet. Klubben har nemlig købt Romelu Lukaku  for lige over en halv milliard kroner – den næstdyreste belgier i historien lige efter Man Citys Kevin de Bruyne.