Januars transfervindue er lige rundt om hjørnet, og den walisiske superstjerne, Gareth Bale, kan meget vel være på vej tilbage til Premier League.

 (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Manchester United og Tottenham kan meget vel være Gareth Bales nye klub. Beretninger fra England går på, at Gareth Bale har indgået en aftale med Real Madrid om at forlade klubben. Hvis altså der kommer et bud på 88 millioner pund, eller 800 millioner danske kroner. Det beretter det engelske medie, The Mirror.

Bale, som skabte sig et navn på White Hart Lane, og udviklede sig til en af de mest varme spillere i hele Europa på White Hart Lane, skiftede tilbage i 2013 til Real Madrid. Han kostede den spanske klub i omegnen af 750 millioner kroner.

Den 28-årige angriber har fortsat med at pleje sit omdømme som en af verdens bedste spillere under hans ophold i Real Madrid, som efterhånden har varet i fire og et halvt år.

Under opholdet i Real Madrid, har han bidraget med 70 mål og 56 oplæg i 160 kampe, og har dermed hjulpet med at udvide pokalskabet på Estadio Santiago Bernabeu.

Dog har den walisiske landsholdsspiller ikke haft de bedste måneder det seneste halvandet år, hvor han har været hårdt plaget af skader, som har resulteret i blot 10 optrædener i denne sæson, og 26 optrædener fra start i sidste sæson.

Den spanske hovedstad vil af med den skadesplagede waliser

Der har været rygter om, at Madrid er ved at være trætte af Bales skadeskvaler, og det ligner langt om længe, at de forsvarende Champions League-vindere har besluttet sig for at skille sig af med den tidligere Tottenham-spiller.

The Mirror skriver, at Bale har afholdt samtaler med Madrids præsident, Florentino Perez, i sidste uge, hvor Perez gik med til, at han forlader klubben næste sommer.

Bale har gjort det klart, at han ønsker at vende tilbage til Premier League. Tottenham og Manchester United er de to klubber, som i øjeblikket menes at være favoritterne.

Det ser dog ikke ud til, at klubberne er enige om en pris. Den engelske avis skriver endvidere, at Madrid forlanger £88m, altså 750 millioner danske kroner, mens Spurs og United vil betale i omegnen af £53m, eller 450 millioner danske kroner, for kantspilleren.