Manchester United er over den seneste tid kædet sammen med samtlige spillere, der er på vej væk deres klub. Eller spillere, der har imponeret over den forgange sæson. Nu er det dog blevet til mere end rygter, og spilleren skulle eftersigende til lægetjek i næste uge. 

AF KRISTIAN PARIS 

Man Utd ser ud til at været meget tæt på deres første sommer signing i dette transfervindue, efter de nyeste meldinger fra Portugal lyder på, at Benficas Victor Lindelof skulle være på vej til Manchester for at gennemføre det forestående lægetjek.

 

United er blevet rygtet sammen med svenskeren i adskillige måneder, og det var faktisk meget
tæt på, at spilleren skiftede til klubben allerede i vinters under januartransfervinduet.
Men manager Jose Mourinho besluttede at se spilleren an i yderligere et halvt år.
Sweden v Bulgaria - FIFA 2018 World Cup Qualifier

Den portugisiske avis Record hævder angiveligt, at den svenske landsholdsspiller allerede nu er rejst til de britiske øer for at komme til lægetjek og blive præsenteret i klubben i næste uge. De personlige kontraktdetaljer mangler også lige at falde på plads.

Det samme er faktisk sket for Benficas tidligere målmand, Ederson, der for bare to dage siden gjordet officielt med Uniteds lillebror, Man City, der hentede målmanden for et rekord beløb. Ederson blev den dyreste målmand i historien med en overgangssum på 307 millioner – mulighed for at vokse til 350 millioner.

FBL-WC-2018-FRA-SWE

Men Lindelof er lige pt på landsholdsrejse med Sverige, der møder Frankring i aften og Norge på tirsdag. Derfor er han tidligst klar til United på  onsdag i næste uge.

Og hvis alt går som planlagt (og rygtet) bliver Lindelof den anden midterforsvarer, der kommer til klubben under Mourinho, eftersom klubben også hentede Eric Bailly fra Villarreal tilbage i juni sidste år for ca 300 millioner.

Bailly har gjort det udmærket for de røde djævle i den her sæson, selvom han har været en smule skadet. Fansene er dog allerede begyndt at overveje det potentielle partnerskab mellem Lindelof og Bailly. Er det Ferdinand/Vidic 2.0?