Af Anders Lang Jensen

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo har fyldt samtlige overskrifter de seneste dage, efter rygterne nu siger, at Ronaldo er fortid på Bernabeu i Madrid, og vil angiveligt tilbage til Manchester United.

Foto: NIVIERE/SIP

Nu gør holdet på Old Trafford så også en dyd ud af at forsøge at indfri deres tidligere stjernes ønske om at vende hjem til den engelske storklub. De planlægger et sensationsbud plus en stjerne fra truppen, der er eftertragtet for Real Madrid at lande i dette transfervindue.

Spanske David De Gea regnes som én af de bedste målmand på kloden, og længe har holdet på Bernabeu jagtet Manchester United-keeperen. Og nu er Mourinho klar til at smide den spanske keeper i handlen, der skal sende Ronaldo tilbage til Old Trafford. Det skriver The Mirror.

Photo by Alexander Hassenstein – FIFA/FIFA via Getty Images

The Red Devils vil nu gøre alt for at hente deres fortabte søn tilbage til Manchester. Mourinho og resten af ledelsen planlægger ifølge den engelske avis et helt utroligt bud på den portugisiske verdensstjerne. Svimlende £175m svarende til næsten 1,5 mia. danske kroner på Ronaldo.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Ikke nok med det vil de udover denne vanvittige pris også smide David De Gea i denne handel. Dermed kan kongeklubben se frem til en svimlende transferindtægt plus deres måske største transferemne denne sommer, hvis de ender med at sige farvel til deres store stjerne i Ronaldo.

Efter flere skattesager hos Ronaldo ønsker han altså at forlade Spanien og deres skattesystem. Dermed kan den største transfer nogensinde måske blive en realitet denne sommer.