Ifølge flere engelske og franske medier, er Man Utd helt tæt på ungt, fransk wonderkid, der tidligere har været tilknyttet PSG’s ungdomsafdeling. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester United også kendt som ‘De røde Djævle’ er angiveligt på vippen til at skrive kontrakt med det kun 16-årige franske talent Aliou Traore, der tidligere har været en del af ungdommen i franske PSG.

Det unge franske talent, der spiller som defensiv midtbane, forlod under mærkværdige forhold hovedstadens ungdomsakademi. Det på trods af, at han er blevet spået som en af de største franske talenter i nyere tid. Han er sågar blevet udråbt som den næste franske landsholdskaptajn.

Lige nu er fremtiden dog uvis for den unge Traore.

Ifølge britiske The Sun er De røde Djævle fra Manchester meget tæt på at tilknytte det unge talent til deres egen ungdomsafdeling. I sidste måned, februar, skulle han angiveligt have været en del af en træningskamp for United klubben, der mødte Burnley i en 7-0 sejr.

I den kamp har han angiveligt imponeret cheftræner Jose Mourinho så meget, at portugiseren ønsker at tilknytte franskmanden på permanent basis i England.

Andre klubber, der meldes interesserede er italienske Juventus, der har en lille tradition for at hente franske, unge talenter og senere inkludere dem på førsteholdet.

Det er dog United klubben, der ifølge The Sun er forrest i kapløbet om den defensive midtbanespiller.

United holder faktisk i øjeblikket også øje med det kun 15-årige amerikanske talent Will Vint, der tidligere har besøgt Uniteds akademis ungdomfaciliteter tidligere i denne måned. Han er ifølge samme kilde blevet meget imponeret og den 15-årige amerikaner er meget opsat på, at skifte til midt-England.

Hans far, Peter, er formentlig ikke super glad for det ønske fra sønnen, eftersom han er chef for Premier League rivalerne Evertons chef for deres ungdoms akademi.