Manchester United har siden afgangen af deres nærmest legendariske venstre back Patrice Evra haft svært ved at finde en værdig erstatning for franskmanden. 

AF KRISTIAN PARIS

Man har ellers prøvet ved at hente adskillige lovende spillere til klubben, men ingen har rigtig slået til. Derfor kan denne sommer nu blive Manchester Uniteds heldige, fordi de nu vil prøve at hente en ny spiller til den berygtede venstre back.

Det drejer sig om Championship klubben Fulham, der har en meget ung, men meget god, spiller på holdet: Ryan Sessegnon. Godt nok har han spillet hele denne sæson som venstre kant, men avisen the Times mener sagtens, at han ville kunne være et interessant emne for ‘Manchester United til sommer.

 

Det rygtes dog også, at London klubben Tottenham er interesserede i den blot 17-årige spillers underskrift.

(Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

Fulham ligger lige nu nummer to i den andenbedste engelske række – kun et enkelt point efter Cardiff City i front – kun to kampe af sæsonen mangler.

United har i denne sæson brugt venstre kant og offensiv spiller Ashley Young som den primære venstre back, men han bliver 33 år gammel her til sommer, og det betyder, at han går ind i slutningen af sin ellers så gloværdige karriere. Samtidig meldes der også om, at Luke Shaw, der har fungeret som back up for Young, er på vej ud af klubben , når transfervinduet igen åbner til sommer.

Den alsidige ungdomslandsholdsspiller har etableret sig selv som en af de bedste spillere i Championship i denne sæson, hvor han har lavet 15 mål – det betyder, at han er blevet nomineret til Englands unge spiller pris i denne sæson.

Jose Mourinho har dog også påpeget, at han er interesseret i at hente en ny højre back til afløser til Valencia – der er tale om Southamptonspilleren Cedric.