Manchester United er lige nu ved at forberede et mega bud og en mega kontrakt på en af Juventus- helt store stjerner. Transferen forventes at gå igennem til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig om den brasilianske forsvarsspiller Alex Sandro, der står til at blive tilbudt hele 3 millioner om uge,  hvis han vælger at skifte til Manchester United til sommer i en handel, der kommer til at koste de røde djævle omkring 700 millioner kroner.

The Daily Mirror skriver, at Uniteds boss, Jose Mourinho, er meget end interesseret i Juventus offensive venstreback, eftersom hans nuværende førstevalg på positionen Ashley Young er ved at nærme sig enden på sin karriere.
Dog kan Mourinho også bruge Luke Shaw, men han har angiveligt ikke gjort nok for at vinde managerens tillid . Derfor er Sandro nu United primære transfermål, når vinduet igen åbner til sommer.

. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

United forventes nemlig at skulle beale i omegnen af 700 millioner kroner for den brasilianske landsholdsspiller, og deres finansielle situation skulle gøre det muligt at overbyde deres Premier League rivaler fra Chelsea.

Sandro er lige nu på en 1,4 millioner kontrakt om ugen i Juventus, men den løn kan han ellers få fordoblet, hvis han skifter til Premier League til sommer.

Mourinho vil stadig beholde Shaw, men vil bruge Sandro som den erfarne startende venstre back. United har imponeret meget i denne sæson, men desværre er de blevet udkonkurreret af deres bys fæller fra Manchester City, der lige nu ligger til at vinde Premier League – meget skal i hvert fald gå galt, hvis ikke de vinder den.

Dog stopper ingen af klubberne med at forbedre sig, hvorfor begge dele af Manchester er i konstant jagt på nye spillere,, der kan forbedre klubben.