Selvom den engelske Premier League-klub Manchester United er inde i en dårlig periode, så er der godt nyt for klubbens fans, spillere og trænere. En af dem, som mange regner som en af de Uniteds bedste spiller, David De Gea, har nemlig annonceret, at han vil være at finde på Old Trafford frem til 2020. Goal.com skriver i dagens avis, at han har underskrevet papir på det.

Lige nu udløber den spanske landsholdskeepers kontrakt til sommer, men nu står det altså klar, at den bedste spiller i den røde del af Manchester kommer til at blive i klubben i yderligere 12 måneder. Dette på trods af, at han flere gange har været rygtet væk fra The Red Devils. Som klubben også kaldes.

Tilbage i september 2015, fire år efter han i 2011 kom fra Atletico Madrid, underskrev den 193 cm-høje målmand en kontrakt til 2019. Og den er altså nu forlænget med ét år.

Godt for United – hvad med De Gea?

David De Gea har gennem sine næsten syv sæsoner i klubben, etaberet sig som en vaskeægte klassekeeper. En målmand af helt særlig kvalitet og det har omverdenen også set. Netop af den grund bliver han af mange eksperter betragtet som en af de bedste spiller i United – og bedste målmænd i verden.

Klubber som Real Madrid, Barcelona og Juventus har alle, på et eller andet tidspunkt, afgivet bud på 28-årige De Gea. Men ligelidt har det hjulpet. Han trækker nemlig stadig en rød United-trøje over hovedet hver lørdag. Men fortjener en af verdens bedste målmænd ikke at spille med om de sjove pladser i Premier League og kommer langt i internationale turneringer som Champions League?

Svaret er naturligvis ja, men det er ikke realiteter i United lige pt. United ligger nummer syv, hele 14 point efter førerholdet fra City. Kun 13 kampe inde i sæsonen. Og der spiller De Gea. Og nu har han forpligtet sig til yderligere én sæson. Er det på tide at komme videre De Gea og vinde titler…