Af Anders Lang Jensen

Alt imens denne sæson kører for fulde drøn, spekuleres der i næste sæsons trøjer for de store klubber i verden. Klubben på Old Trafford har stolte traditioner om den klassiske hjemmbanetrøje i den røde farve, mens udebanetrøjerne er mere frigjorte.

Netop det har desginerne været, da der nu er lækket en ny trøje til Zlatan, Pogba og Lukaku fra næste sæson. Den lyserøde farve er taget i brug, hvilket giver udetrøjen et vildt look. Det er noget anden end den nuværende aktive udetrøje for United.

Det er blot en sort udetrøje, hvorfor i næste sæson kommer der mere skrald på farvetonerne. Man er mildest talt ikke i tvivl om, hvem der er hvem i næste sæsons udekampe for Uniteds vedkommende.

Fodboldmediet Footyheadlines.com lækker nye ting vedrørende design omkring fodboldklubber, og nu er der nyt omkring Manchester Uniteds trøjer næste sæson. I hvert fald er denne vilde farve lækket på siden. Der er tale om den måske kommende udebanetrøje.

I den moderne fodboldverden er design og udseende uhyre vigtigt og de forskellige designere for de forskellige brands er konstant i gang med nye looks. For storholdet på Old Trafford er det mærket Adidas som designer trøjerne for The Red Devils.

Footy Headlines lever af at afslører fodboldholdenes trøjer lang tid før den egentlige offentliggørelse og mediet har de senere år leveret mange lækkede trøjer. De har ramt plet og det er altså med al sandsynlighed Manchester-klubbens udebanetrøje i næste sæson der er her.

En ny sæson er som regel lig med en ny trøje, og det kan både være en fed oplevelse for fansene, men så sandelig også det modsatte. I Manchester Uniteds tilfælde kan folkene på Old Trafford dog glæde sig over, at man har taget en ny kraftig farve i brug netop den lyserøde.

Hvad tænker du umiddelbart om trøjens farvevalg?