Juventus er ikke inde i deres bedste stime i øjeblikket. Klubben havde ellers en imponerende sidste sæson, hvor de vandt Serie A for femte gang i træk og spillede sig selv til Champions League finalen. 

AF KRISTIAN PARIS

Helt så overlegene er de dog ikke i denne sæson – om det er fordi de selv er blevet dårlige, eller resten af italiensk topfodbold er blevet bedre er ikke til at vide.
Ikke nok med at Torino klubben har lidt problemer rent fodboldfagligt på banen, er der også problemer med nogle af spillerne, der ligger og lurer.

Det drejer sig om klubbens – måske en smule – uønskede venstre back, Alex Sandro, der meget gerne vil væk fra klubben i en fart.
Han udpeger Premier League klubberne Chelsea og Manchester United som de to klubber han allerhelst sig selv i i fremtiden.

Og den fremtid er meget nær. For handlen kan nemlig allerede blive en realitet til januar, når transfervinduet igen åbner.

Sandros form på det seneste har været en del under, hvad han ellers plejer at levere. Den 26-årige brasilianer har både været ringe defensivt og offensivt, og det har resulteret i at Kwadwo Asamoah er blevet foretrukket på venstre backen.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den dårlige form er efterrsigende et resultat af hans personlige liv, hvor det har stået dårligt til. Det har dog ikke stoppet den britiske avis the Sun fra at hævde, at den brasilianske spiller kan være på vej til England allerede til januar.

Rygterne går på, at Sandro helst vil til Stamford Bridge fremfor Old Trafford – to klubber, der begge har været interesseret i spilleren så sent som i sommers.

Antonio Conte er lige desperat efter en ny venstre back  – det eneste valg han har lige nu er Marcos Alonso, hvis ikke han skal skifte over i en klassisk 4-back kæde igen.

Modsat har de røde djævle en del at vælge i mellem, når det kommer til venstre backs, hvorfor the Blues nok er den mest sandsynlige destination for Sandro.