epa05209832 Tottenham Hotspur’s Harry Kane (right) vies for the ball against Aston Villa’s André Green during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Tottenham Hotspur 

For at sætte Kanes vanvittige præstationer lidt i perspektiv, så  har Aguero scoret 10 færre mål i alle turneringer i dette år i tre kampe mere.

Lukaku derimod har spillet to kampe mindre end Kane, men selv ikke belgierens rekord kan måle sig med den imponerende englænder.

Den næste på listen er Kanes holdkammerat, Dele Alli og Arsenal Alexis Sanchez, der henholdvis har lavet 18 mål og 17 mål.

Efter Kane formåede at lave hans sjette hattrick i kalender året 2017, har hans manager Mauricio Pochettino udtalt følgende:

– Der er noget specielt ved ham, når han er foran mål, og det er derfor han er en af de bedste. Alle angribere på hans niveau er specielle. De er dødbringende. Det er det Harry Kane, udtalte den argentinske manager til the Gaurdian.

– Ham og Cristiano Ronaldo er to komplet forskellige typer. For mig er Harry en af de bedste angribere i verden. Modsat er Ronaldo ikke en almindelig angirber, som Messi er. Han er mere alsidig.