Manchester Uniteds Jose Mourinho står måske tilbage med en lang næse efter sommerens transfervindue. Godt nok er der kommet nyt blod til midtbanen i form af brasilianske Fred, men de store milliard-transfers må Uniteds supportere stadig kigge langt efter.

Af Anders Lang Jensen

 

Men holdet på drømmenes teater i Manchester afsøger fortsat mulighederne inden det engelske transfervindue inden længe smækker i. Manchester United har nemlig budt 450 millioner på Mateo Kovacic, men selv om han vil væk fra Real Madrid, vil han ikke til Manchester United.

I Real Madrid står Mateo Kovacic bag Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro i køen om spilletid. Det har i flere sæsoner betydet begrænset spilletid til den kroatiske midtbanespiller.

Det har fået Kovacic til at jagte et skifte denne sommer. Hvilket han selv bekræftede overfor det spanske medie Marca i juni.

 

”Jeg vil spille mere, og det bedste vil være at forlade Madrid. Jeg elsker fodbold og at være på banen. Jeg vil have muligheden for at være stamspiller på et andet hold. Hvis jeg ikke spiller, er jeg ikke glad”, lød det fra Kovacic. Men kroaten er ikke villig til at forlade den spanske hovedstad for hvem som helst.

Ifølge Marca har Manchester United nemlig budt knap 450 millioner kroner på Kovacic. Men det er ikke et skifte, der frister Kovacic. Marca mener at vide, at den kroatiske landsholdsspiller ikke mener, at han passer ind på Jose Mourinhos mandskab.

 

Udover Manchester United har bysbørnene Manchester City og Chelsea været meldt som mulige destinationer for den 24-årige tekniker. Her er det dog ikke kendt om kroaten mener et skifte til én af de to øvrige klubber ville være mere fristende for midtbanemanden.

Kovacic skiftede fra Inter til Real Madrid i 2015, men det er kun blevet til 37 startpladser i La Liga for midtbanespilleren.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket