Se Liverpools lilla udebanetrøje for næste sæson lige her! Merseyside klubben er kommet til at afsløre deres udebanetrøje for næste sæson. Og den har en lidt atypisk farve. 

Det er blevet officielt, at Liverpools udbanetrøe for sæsonen 18/19 kommer til at være lilla. Den er desuden sponsoreret af New Balance. Det bekræfter begge parter i dag, onsdag.

Farven på Liverpools lilla udebanetrøje er dog mere karakteriseret som ‘deep violet’. Trøjens ærmer er en anden nuance, mere mørk af lilla. Trøjen er desuden suplleret af orange tekst på brystkassen og på ærmerne med klubben og sponsorernes logoer.

Det er samme grafik, der også optræder på klubbens hjemmebanetrøje. Liverpool skriver, at inspirationen kommer fra the Main Stand på Anfield.

Flere spillere er set i den nye trøje

“Vi har nogle af de fans i verden, der bedst til at rejse rundt til udekampe og se fodbold i hele verden. Jeg glæder mig så meget til at løbe på banen for fansene i disse to trøjer – både den lilla udebanetrøje og den røde hjemmebanetrøje. ” det udtalte forsvareren Virgil van Dijk til klubbens officielle hjemmeside, LiverpoolFC.com.

Spillere som  Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold optræder også på det billede, der er blevet lækket fra hjemmesiden. Det er det eneste officille billede fra den røde del , eller skulle jeg skrive den lilla, del af Merseyside. 

Liverpool har tidligere på sæsonen afsløret deres kommende hjemmebanetrøje for den nye sæson. Det gjorde allerede tilbage i april. Ja, faktisk havde de den på i deres sidste Premier League kamp af sæsonen mod Brighton.

Dog gik de tilbage til deres gamel 17/18 hjemmebanetrøje i finalen i Champions League. Der mødte til Real Madrid, men tabte desværre 3-1. Det betød, at kongeklubben fra Spanien blev den første klub nogensinde til at vinde det eftertragtede trofæ tre år i streg – ganske imponerende.