Helt ubevist overbeviste PSG-spilleren, Neymar, om at Frenkie de Jong burde vælge FC Barcelona frem for et skifte til den franske hovedstad.

AMSTERDAM, NETHERLANDS – AUGUST 14: Frenkie de Jong of Ajax in action during the UEFA Champions League third round qualifying match between Ajax and Royal Standard de Liege at Johan Cruyff Arena on August 14, 2018 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

De forsvarende franske mestre fra PSG blev ellers kædet heftigt sammen med den unge hollænder. De måtte dog se sig slået af FC Barcelona, som sikrede sig De Jongs underskrift for 65 millioner pund.

Han har skrevet under på en fem-årig kontrakt på Camp Nou, og afslog altså PSG’s tilbud.

Men hvordan fik FC Barcelona egentlig De Jong til at skifte til Spain?

Faktisk fik de en smule hjælp fra Neymar. Og det var mere eller mindre ubevidst, at det var den brasilianske angriber, som skulle spille en rolle i den handel.

Ifølge det spanske medie, AS, så viste FC Barcelona flere beskeder fra Neymar, som bad om at komme tilbage til klubben, efter han var skiftet til Paris. Disse beskeder blev angiveligt vist til De Jong, for at få den 21-årige midtbanespiller til at vælge et skifte til Camp Nou.

AS skriver, at De Jong blev vist beskeder fra Neymar, som var blevet sendt til flere folk i Blaugrana-klubben.

Dårlig konkurrence og dårligt vejr

Brasilianeren beklagede sig blandt over den ikke-eksisterende konkurrence i ligaen og det dårlige vejr. I beskederne fortrød han også, at han overhovedet havde forladt Barcelona i første omgang.

Efter de informationer, var De Jong rimelig klar i mælet og også klar til at skrive under for Barca. Det skriver det spanske medie, AS.

PSG var dog ikke den eneste klub, som også holdt øje med Frenkie de Jong. Manchester City var også involveret i kampen om den unge hollænder.