Efter at have trukket sig tilbage fra atletikken sidste år, som en af de bedste sporten nogensinde har set, er Usain Bolt nu på vej til at starte en professionel fodboldkarriere, og det skal angiveligt være i Manchester Untied. 

Men først skal Bolt undergå en prøve i Borussia Dortmind, og bevise at han er god nok til at spille for Manchester United.

Bolt er lige kommet tilbage fra en baglårsskade som han pådrog sig i sit sidste 100-meterløb i karrieren. Og nu er han altså klar til at skifte sport, hvor han fortæller, at han allerede har holdt samtaler med Alex Ferguson over en potientiel United-handel.

MELBOURNE, AUSTRALIA – NOVEMBER 04: Usain Bolt poses during the launch of Nitro Athletics on November 4, 2016 in Melbourne, Australia. (Photo by Robert Prezioso/Getty Images)

“Skaden går fint og jeg er tilbage helt fit.” siger Bolt til Espress.

“I marts skal jeg på prøve i Dortmund, og det skal så bestemme hvad jeg skal med min karriere. Hvis de siger jeg er god, og jeg bare mangler lidt træning, så gør jeg det. ”

“Det gør mig nervøs. Jeg bliver ikke nervøs, men det her er anderledes, det er fodbold nu. Det vil tage tid at vende mig til det, men så snart jeg har spillet et par gange bliver jeg vant til det.”

“En af de største drømme er at skrive kontrakt med Manchester United. Hvis Dortmund siger jeg er god nok, så vil jeg fortsætte og træne hårdt. Jeg har snakket med Alex Ferguson og jeg har fortalt ham, at han skal ligge et godt ord ind for mig. Han sagde, at hvis jeg bliver fit og klar, så vil han se hvad han kan gøre.”

Bolt, der har vundet 11 verdensmesterskaber i sin fantastiske karriere, indikerer at han har søgt råd hos Paul Pogba over en potentiel fodboldkarriere.