Alex Morgan og flere af spillerne på det amerikanske kvindelandshold er kommet i vælten efter fejringer af 13-0-sejren mod Thailand i går.

Det blev en nem første kamp for USA’s kvindelandshold ved Kvinde-VM i Frankrig. Således vandt de amerikanske kvinder med hele 13-0 over Thailands ditto.

Alex Morgan stod for fem af målene, mens Rose Lavelle og Sam Mewis nettede to gange hver.

Lindsey Horan, Megan Rapinoe, Mallory Pugh og Carli Lloyd scorede alle et mål hver.

Sejren var den største i VM-historien, men det amerikanske landsholds beslutning om at fejre sejren, har mødt stor kritik.

De tidligere landsholdsspillere for det canadiske kvindelandshold, Clare Rustad og Kaylyn Kyle, kritiserer amerikanerne for manglen på ydmyghed overfor et thailandsk mandskab, der blot for anden gang nogensinde er at finde ved et kvinde-VM.

”Jeg tror godt, at de kunne have fejret sejren med mere ydmyghed. Det formåede de bare ikke,” fortæller Rustad til en canadisk TV-station efter kampen.

”Der er ingen grund til at fejre målene, når de falder så sent inde i kampen, når man allerede fører 11-0,” uddyber Rustad.

”De er verdens bedste hold og jeg har en dårlig smag i munden over deres opførsel, hvis jeg skal være ærlig,” fortæller Kyle.

Næste opgave for de amerikanske kvinder er mod Chile på søndag klokken 18, mens thailænderne skal møde Sverige samme dag, men klokken 15.