Verdens topklubber kigger allerede nu sig omkring efter forstærker til den nye sæson. Spillere bliver hentet og spillere bliver afskediget. Andre spillere får deres kontrakt forlænget med en af verdens bedste klubber – og så følger der til og med en løn med, der ville gøre de fleste misundelig.

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Uniteds midtbanespiller og angriber Jesse Lingard ser ud til at underskrive en ny aftale med ‘de røde djævle’. Det er eftersigende en kontrakt, der holder den unge englænder på Old Trafford helt til 2021.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmeldelse fra Manchester klubben, men Sky Sports hævder, at de to parter allerede nu er kommet til enighed. En forlængelse, der angiveligt sikrer den unge kantspiller omtrent 1 million danske. Om ugen…

Lingard, der faktisk var udlånt til hele fire forskellige Championship klubber inden han blev en fast, etableret del af United truppen sent i 2015, tjener angiveligt i øjeblikket omkring 300 000 – 350 000 danske kroner om ugen. Den kontrakt løber kun til næste sommer, 2018.

WEST BROMWICH, ENGLAND – DECEMBER 17: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United celebrates scoring the first goal with Jesse Lingard to make the score 0-1 during the Premier League match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns on December 17, 2016 in West Bromwich, England. (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Englænderen vandt FA Youth Cuppen i 2011 med United. Derudover er den 24-årige spiller meget tætte venner med blandt andre Paul Pogba og Marcus Rashford, og de er blevet set adskillige gange sammen på de sociale medier.

Selvom Lingard ikke er helt fast mand i Mourinhos mandskab, så er hans evner med bolden og hans speed alligevel uundværlig. Han scorede blandt andet i den FA- Cup finale som klubben var i i sidste sæson mod Crystal Palace. Et sandt vidundermål.

Derudover scorede han også i Community Shield kampen mod Leicester tidligere i August.