Transferrygterne i fodboldens verden er altid i gang, og en mand der i den grad har været meget fokus på, er United nummer 1, David de Gea. Læs det seneste beløb som Manchester-klubben har sat på spanierens hoved. 

AF KRISTIAN PARIS 

David de Gea har i den grad imponeret alt og alle i de seneste par sæsoner, hvor spanieren har vogtet Uniteds målstænger solidt og godt. Især for nogle år siden, under Uniteds virkelige nedtur, blev målmanden fremhævet som en af de spillere, der leverede varen og var sig selv.

De præstationer har han fortsat og det har ført ham til at blive nævnt sammen med nogen af verdens bedste keepere, ligesom der den seneste tid har floreret flere og flere rygter om den høje spaniers fremtid.

Nu går klubben så endelig offentlig og sætter en pris på målmandens hoved. En overpris vil nogen mene.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

De forlanger nemlig det dobbelte af, hvad verdens dyreste fodboldspiller blev solgt for, Paul Pogba i sommers, lige knap to milliarder (!). Klubbens udtaler sig, fordi det er kommet frem, at der ikke er nogen ‘indbygget’ frikøbsklausul i spanierens kontrakt.

De største bejlere til den spanske keeper er naturligvis Real Madrid, der i lang tid ikke har algt skjul deres interesse. Real Madrid er i øjeblikket utilfreds med deres nuværende førstevalg, Keylor Navas, hvorfor også Chelseas keeper er i spaniernes interesse.

David de Gea kom til klubben i 2011 fra barndomsklubben Atletico Madrid, er eftersigende meget tilfreds og glad for hans nuværende situation i det engelske. Han har dog også hele to år tilbage af kontrakten med ‘De røde Djævle’ – United har også den mulighed, at de kan udløse en etårs forlængelse af spanierens kontrakt. En funktion, der er indbygget i målmandens kontrakt.