United er ikke den klub som den har været. En gang lå klubben helt med i topstriden om Premier League trofæet, men det er ikke tilfældet de par sæsoner. Ja faktisk ikke siden Ferguson sluttede af på toppen ved at vinde mesterskabet én sidste gang inden han gik af i 2013. 

AF KRISTIAN PARIS 

Efter at have spillet uafgjort endnu en gang og kun hentet et ud af tre mulige point, har Mourinhos mandskab sat en temmelig nederen rekord. United spillede i lørdags uafgjort 0-0 på hjemmebane mod underdogsene WBA.

Det betyder, at Manchester klubben kun har vundet seks ud af deres seneste 15 kampe på hjemmebanen Old Trafford.

Det betyder også, at klubben har ramt en ny personlig nedtur under Jose Mourinho mht sejrsprocenten på hjemmebane, der aldrig har været lavere.

. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Det berømte stadion ‘Drømmenes Teater’ var en gang en solid fæstning og samtlige Premier League modstandere frygtede banen, hvor det nærmest var umuligt at hive en sejr med hjem fra. Sådan er det ikke mere…

Old Traffords storhedstid var primært under succesmanageren Sir Alex Ferguson – den gang han styret slagets gang i Manchester.

Ud af femten hjemmekampe har ‘de røde djævle’ vundet kun seks, tabt otte og spillet uafgjort i en.

Det er formentlig klubbens manglende evne til at afslutte kampene, der har holdt dem ude af top fire de sidste lange stykke tid.

 

United vil få en endnu en chance for at rette op på den kedelige statistik, når Everton gæster dem i morgen aften i Premier League. Dernæst mangler Chelsea, Swansea og Crystal Palace, at komme et smut forbi Old TRafford før sæsonen er forbi.