Inter Milan-forsvarsspilleren Milan Skriniar på 23 år, er super velspillende og derfor er han eftertragtet blandt europæiske storklubber. Dog vil Inter Milan forsøge at holde fast i den slovakiske forsvarsspiller.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Goal, så er der lidt tale om at Milan Skriniar formentlig kunne være på vej væk. Det bliver der i hvert fald skrevet om for tiden, men nu fastslår Milan Skriniar at han ikke vil væk fra klubben.

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Den 23-årige slovakiske forsvarsspiller er stærkt spillende for Inter Milan. Den unge forsvarsspiller har ifølge mediet flirtet lidt med nogle storklubber, som viser interesse i den velspillende midtstopper.

Milan Skriniar har specielt været rygtet mod FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Manchester United. Milan Skriniar fatslår nu ifølge mediet Goal, at han føler det er en ære at spille for den italienske storklub Inter Milan.

Milan Skriniar udtaler følgende:

“Det er en ære at spille på San Siro, og jeg elsker at spille her! Jeg ved ikke hvem der har oversat mine interviews på slovakisk, men de har på ingen måde gjort det godt.”

Den 23-årige Milan Skriniar har i denne sæson spillet 30 kampe, for den italienske storklub Inter Milan. Det er i de 30 kampe blevet til tre scoringer og to gule kort, for den velspillende Inter Milan-forsvarsspiller.

Rigtig mange medier og eksperter er ude og melde, at Milan Skriniar er en af nutidens store talenter i forsvaret. Det meldes at Milan Skriniar kan blvie en af de helt store forsvarsspillere, i løbet af de kommende år.

Milan Skriniar skal blot fortsætte den solide udvikling, som han på nuværende tidspunkt har gang i. Det forventes at Milan Skriniar formentlig blier solgt i løbet af den nærmeste fremtid, hvis der kommer et kæmpe bud fra en af de tidligere nævnte klubber.

Læs også: United-legende er hård i tonen: Der er ikke styr på problemerne