Utilfreds Manchester United-profil er eftertragtet af tre europæiske storklubber, men Manchester United vil ikke sælge for småpenge.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige franske kantspiller Anthony Martial rygtes væk, fra den engelske storklub Manchester United. Det har han været i en længere periode, eftersom at José Mourinho har givet udtryk for at han ikke har de store fremtidsplaner for Martial.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Ifølge Sky Sports så er der stor interesse fra Bundesliga-storklubberne Bayern München og Borussia Dortmund. Meldingen lyder dog også på at London-storklubben Chelsea, også skulle have interesse i at sikre sig Anthony Martial.

Der meldes ikke som sådan noget om, hvad man forventer at franskmanden vil koste. Men der er ingen tvivl om at Manchester United og José Mourinho vil sikre sig så mange penge som muligt, hvis de sælger den hurtige kantspiller.

Anthony Martail fik noget spilletid hos Manchester United, men så blev Alexis Sanchez hentet til klubben. Efter den tidligere Arsenal-stjerne kom til Old Trafford, er spilletiden for Anthony Martial faldet meget.

Martial er blot 22 år gammel, og han har vist at han har et højt niveau når han rammer toppen. Dog kræver det meget spilletid, for en spiller at udvikle sig og det er en spilletid som han formentlig ikke får hos Manchester United.

Et skifte væk fra Old Trafford er vel at foretrække for franskmanden?

De fleste forventer dog efterhånden at det er på tide, at Manchester United lader Martial gå. Da han i lang tid har været utilfreds, med hans plads i Manchester United-truppen. Da han ikke får så meget spilletid som han ønsker, eller som han har brug for, til at kunne udvikle sig.

Et skifte væk fra Old Trafford, kunne formentlig hjælpe franskmanden rigtig godt på vej. Og så kunne han formentlig blive en af de bedste i verden, på hans position. Det forventer nogle i hvertfald.

Læs også: Medie: Chelsea har udset Willian-erstatning